Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: >

RÓLUNK

Hogyan jött létre a Kolly Fitness Kft?

 

2016-ban keresett meg egy táplálékiegészítőket gyártó cég. Ez a cég gyártja jelenleg az EU márkák nagy részét, piacvezető márkákat, amelyeket mindannyian ismertek, és számos olyan márkát amik akár MLM, akár hipermarketek polcain megtalálhatóak.  Jelenleg több mint 150 márkát gyárt és közel 3000 fajta terméket egy ISO 9001, ISO 22000, GMP, FDA, Hallal certiféketekkel (szóval a legszigorúbb szabványokkal és minősítéssel) rendelkező gyárban, közel 10.000 m2-en.

 

Arra kértek fel, hogy az új fejlesztések tesztelésben részt vegyek. Ebben a csoportban, influencerek, véleményvezérek, fitnesz, és testépítő versenyzők, valamint minden sportág élsportolói vesznek részt. Amikor kifejleszt a termékfejlesztő csapat, akár egyedi igényekre egy terméket, akkor ez a 60 fős csapat kapja meg a termékeket tesztelésre. Itt a hatást, oldódást, élvezeti értéket, fizikai paramétereket kell véleményezni.
Ez után döntik el, hogy a termék piacképes lesz e, vagy még változtatni kell rajta.

 

2017-ben kerestek meg azzal, hogy nem szeretnék-e saját márkát fejleszteni, olyat ami igazodik az üzenetemhez, ami 100%-osan támogatja a fogyókúrás programomat, étrendemet.

Ez nagyon jól esett, mivel a tesztelő stábból csak még két személy kapott ilyen felajánlást. Természetesen igent mondtam.

Választhattam, hogy most olyan dolgokra költök, mint például vásárolok magamnak egy autót a megtakarított pénzemen vagy  inkább saját táplálékkiegészítő márkát alapítok.
Én utóbbi mellett döntöttem.

Ezután kezdődött  meg az egyeztetés a fejlesztői 12 fős stábbal.
Mik a célok? Kik a programban résztvevők? Mik az igények? Mitől sikeres ez a program?
Hetente egyszer tartottunk fejlesztési értekezletet és próbáltuk a legtökéletesebb termékeket létrehozni.

 

Ez sikerült is 2018. májusára!
Ekkor összeállt a tökéletes programunkat támogató étrendkiegészítő vonal. Innen kezdődött el a dizájn és csomagolás tervezés, valamint a termék portfólió létrehozatal.  A legkisebb apróságokra is figyeltünk, ez abban is meglátszik, hogy figyeltünk olyan apró dolgokra is, mint például minden termékünkben legyen adagolókanál,  legyen szó akár a pudingporról vagy muffin porról. Ez sok-sok más cégnél nem figyelhető meg.
A dobozaink belső nyomatosak, ezzel is mutatva, hogy semmin nem akartunk spórolni.
A vevők számunkra a legfontosabbak.
Mindennel el is készültünk 2018 szeptemberére. Végre meg volt az egyedi termékvonal olyan termékekkel, amik csak a legkiválóbb minőségű és prémium összetevőkkel, a leghatékonyabban támogatják a diétás étrendet, és segítenek a fogyókúra céljainak elérésében.

 

Kell-e táplálékiegészítő, vagy nem?

Ez egy fontos kérdés volt nekem is. Úgy gondoltam, hogy a céljaidat elérd, nem kell táplálékkiegészítőt fogyasztani! Ez teljes mértékben így van! Viszont  a kívánt eredmény elérése érdekében ezek a termékek felgyorsítják a folyamatokat, gyorsítják a fogyókúrát és akár 50%-kal is javítják az eredményt.

 

Miután részt vehettem a tesztelő csapatban, akkor ismertem meg igazán azt, hogy valójában mik is az igazi, kiváló minőségű táplálék kiegészítők.
Ezek valójában koncentrált élelmiszerek, olyanok, amikben a hasznos alapanyagok tisztán vannak jelen, és nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, a gasztronómiai élvezetek elérése érdekében.  Kizárólag olyan alapanyagot használnak fel, amik az élelmiszeriparban is használhatóak, de sokkal szigorúbb jogszabályok vonatkoznak a termékelőállításra.
Folyamatosan ellenőrzik több lépcsőben és auditálják a gyártást, a szigor szinte olyan, mint a gyógyszergyártásban, de közben élelmiszert gyártanak. A termékeken minden információt fel kell tüntetni, nem úgy, mint a feldolgozott élelmiszereken.

A szervezetünk makrotápanyagokból (fehérjéből, szénhidrátból, zsírból)  nyer energiát (van akinek még alkoholból is) , és a tökéletes működéshez szükséges még mikro tápanyagok bevitele, mint pl. a vitaminok és ásványi anyagok. Ezek a termékek CSAK és kizárólag ezeket tartalmazzák, ellenben a tejipari, és húsipari termékekkel.

 

Mondanom sem kell, hogy a húsipari termékekben szinte mindent felhasználnak a vágóhídi hulladékokból és állományjavítókon át mindent. A tejtermékeket folyamatosan szintetikus kultúrákkal stabilizálják és a legkevesebb felhasznált alapanyagok egyike pont a tej. A gyors éttermek termékösszetétele ma meg már nyitott könyv. Számtalan leleplezés  és napvilágra kelt információ igazolja szerte az interneten. Nem véletlen, hogy ezeket a diétás étrendből teljesen kizártuk.

A készételek összetételét meg csak meg kell nézni a csomagoláson! Állomány javító, cukor, zsír, aroma, színezék stb.

Ehhez képest az általam forgalmazott táplálék kiegészítőket szinte gyógyszerészeti ellenőrzéssel gyártják és a legszigorúbb szabályoknak, minősítéseknek, elvárásoknak is megfelelnek gyártásban és alapanyagokban egyaránt .

Természetesen, ha valaki be tudja vinni a megfelelő tápanyagot, vitamin szükségletet, antioxidánst tiszta húsokból és zöldségekből, akkor az is jó megoldás lenne!

 

Viszont a zöldségtermesztésben ma már alig használnak pl.: dél Spanyolországban termőföldet, e helyett üveggyapothoz hasonló táptalajban termelik a hipermarketekben kapható zöldségek nagy részét és vegyszerezik, így a természetes növekedési idő helyett 2x gyorsabban állítják elő őket. A paradicsomot egy különleges vegyszerrel zöld állapotában permetezik és 2 nap múlva már pirosan szüretelik. Mondhatod, hogy jó, de te termelői piacról vásárolsz. Itt Magyarországon, ahol jelenleg még 1000 olyan növényvédőszer van forgalomban, ami már az EU teljes területén rég tiltott. Így a szép zöldséget kínáló őstermelő által felhasznált növényvédőszerek ugyan úgy benne vannak a zöldségekben.

 Átlagosan Magyarországon egy főre évente 2 kg felhasznált növényvédőszer jut. Ez bizony be is kerül a szervezetünkbe.

A baromfi feldolgozásra ez szintén igaz. Az elképzelt kapirgáló, kertben felnőtt baromfi helyett, keltető és nevelő telepeken hormonokkal kezelt állatállomány adja a húskészlet 95%-át. Ezeket a baromfikat, ha megfelelő növekedési fázisban nem dolgozzák fel, pár héten belül elpusztulnak.

Ezt sorolhatnánk sokáig. Egy a lényeg, a megfelelő tápanyag bevitel: aminosav, vitamin, telítetlen zsír, ásványi anyagok, stb. bevitele a normál étrendben is egyre nehezebben biztosítható. Nem véletlen folyamatosan növekvő túlsúly probléma, érendszeri, és daganatos megbetegedések növekedése.

Amit beviszel a szervezetedbe mint élelmiszer, de a szervezeted nem tudja hasznosítani, az méregként rakódik le, ugyan úgy, mint a szennyezett levegőből beszívott kártékony anyagok tömkelege.

Aki diétázik és odafigyel a bevitt tápanyagok mennyiségére, tisztaságára, azoknak elengedhetetlen a tiszta tápanyag pótlás. Ez javítja a diéta eredményét, tisztítja a szervezetet, javítja az emésztést, a közérzetet és a szervezet harmóniáját.

 

Az előrejelzések szerint 2025-től már nem csak a diétázók és sportolók étrendjében lesznek benne a táplálékiegészítők, de az átlag emberek normál táplálkozásának is elengedhetetlen része lesz.

 

Jó példa erre, hogy 20 éve csak 60 mg-os C Vitamint lehetett kapni és azt is alig szedték az emberek. Ma már szinte mindenki szed multivitamint, C Vitamint 500mg vagy 1000 mg-os dózisban, legalább télen. Már minden hipermarketben kaphatók fehérje készítmények, a benzinkútok nagy részén proteinszeletek. A babatápszerekben is nagyrészben fehérje van.

A minőségi táplálkozás elengedhetetlen része a táplálékiegészítő a XXI.-században!

Mi pedig ezt nyújtjuk! 100% prémium minőségű termékeket neked, amelyet biztonságosan tudsz használni a célod eléréséhez. Amelyek hozzájárulnak az  egészségedhez és nem károsítják azt.  Mindig dolgozunk fejlesztéseken, hogy vásárlóink a legjobb, kizárólag 100%-ban prémium minőséget kapják.
Hiszen az egészség az új vagyon!

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés